WLASSH® 

2011-2024
 Winchester Lever Action Shooters Society Holland 

De overheid en de E- screener

07-11-2017

De overheid en de E- screener.

Waar is de overheid mee bezig en wat kunnen we verwachten?
Na het "Alphen drama" werd de overheid plots wakker. Er moet direct iets gebeuren want die sportschutters zijn een gevaar voor de samenleving. Het ene na het andere voorstel werd op tafel gelegd door de regering, men wilde in ieder geval wat doen om herhaling te voorkomen. En de schietsport is nu eenmaal een broeinest van allemaal schietgrage figuren; althans zo zag brombeer Opstelten en zijn kornuiten ons. En hij is ook degene die opdracht gaf om een test te ontwikkelen voor die enge sportmensen. Een test die snel een eventueel gevaar in de schutterij kan detecteren of een test die er voor kan zorgen dat u helemaal niet mag gaan schieten.

Wat helemaal niet besproken werd was de werkelijke oorzaak van die aanslag. Dit om de zaak af te leiden van een veel groter gevaar in eigen overheidskringen.
Een aanslag door een familielid van Generaal van der Vlis (toenmalig adjudant van Koningin Beatrix). Ja die man van Dutchbat!!!! Die heeft thuis zo lopen afgeven op het systeem dat het neefje allemaal rare stemmetjes in zijn hoofd kreeg; aangereikt door oom Generaal. Daar is het allemaal begonnen, bij die hoge pief van de overheid. Hij heeft de politiebeslissing om een verlof te weigeren kunnen wijzigen in een afgifte van dit verlof. Laten we zeggen dat dit min of meer is afgedwongen bij de politie. Ja en wie weigert een adjudant van de Koningin? Dat doe je niet, zeker niet als je baan je lief is.
Het rare- stemmetjes- in- zijn- hoofd- hebbende- ettertje kon dit allemaal niet aan en schoot een reeks onschuldige mensen in het winkelcentrum van Alphen aan den Rijn neer. U kent het ondertussen allemaal wel maar weet u ook wie de schuldige is? En dan bedoelen we de acties die de aanloop waren om dit drama mogelijk te maken.

De fout (het alsnog afgeven van het verlof) en de erop volgende daad werden dus in feite veroorzaakt door de overheid zelf. En die gaan echt niet speciale connecties van leden van het vorstenhuis aan een onderzoek onderwerpen; krijgen ze ook de kans niet voor. 

En toch moet er iemand voor
gestraft worden. Welnu, die zijn toch snel gevonden want dat zijn wij de sportschutters.

Maar nu komt het; de overheid wil ons allen ervoor terugpakken met een zeer twijfelachtige test, de E- screener genaamd. Een test die al in andere landen heeft gefaald wordt door de Nederlandse overheid nieuw leven in geblazen. We zullen u er verder niet mee vermoeien en u de kans geven om eens een kijkje te nemen in de materie zelf. Een voorafgaand rapport moet uiteindelijk leiden tot een goed werkende test. Een test waar, bij negatieve uitkomst voor u, alleen tegen hoge kosten een beroep aangetekend kan worden. Maar die (als het fout loopt) de gegevens ook doorstuurt naar onze "bevriende" landen Amerika en Israël. Over die bevriende landen valt al het nodige te discuteren. Wat moeten die keppeltjes en red necks met onze privacy?


Loopt u al warm voor deze stof? Vergeet niet om wapenmagazine AK56 te lezen want die volgen dit op de voet en publiceren al jaren via de column van Professor Maduro over dit fenomeen.

Terug naar het rapport welke een voorloper is van de werkelijke E- screener. De test die het meten van persoonlijkheidskenmerken van u mogelijk maakt. Of preciezer aangeduid; Het Eysenck Personality Questionnaire (EPQ) .
We gaan dat hieronder voor u plaatsen zodat u dit kunt downloaden.


We nemen niet de verantwoording voor het geval u zich kapot ergert. Die kans is namelijk heel groot.

Wat bezielt volwassen mensen, nota bene professoren van naam van de universiteit van Groningen om hier aan mee te werken? Of heeft Nederland genoeg profs in huis die verder niets kunnen dan enkel onzinnige opdrachten uitvoeren. Je zou het bijna denken.
De namen van die gasten staan allemaal in het document.

Wat gaat er straks in onze samenleving gebeuren?
Tegen de tijd dat een eventueel goed werkende test een paar schutters uit onze gelederen kan gaan weren zijn bepaalde bevolkingsgroepen allang bezig met het plegen van aanslagen. En waar doen ze dat mee? Juist, met messen en voertuigen. Geen test voor dat soort raddraaiers, helemaal niets. En dat die aanslagen verwacht worden is een ding dat zeker is, een kwestie van tijd.
Miljoenen worden gestoken in een zeer onsympathiek proces, gericht tegen de sportschutter. De criminaliteit blijft buiten spel en de plegers van aanslagen hebben al helemaal niets te vrezen hier in Nederland gedoogland. Een bananenrepubliek op zijn best.

En wat bereikt men verder met deze acties?
Men kan er in ieder geval op rekenen dat tienduizenden sportschutters en jagers een pesthekel aan de overheid krijgen. Als ze het al niet hebben. De schietsport die ooit als eerbare weerbaarheid in ons land actief was wordt weggezet als oud vuil en dat is een schandelijke actie. Zover mag het toch niet komen.

Gaat u de volgende keer weer netjes naar het stemhokje toe?
Hadden we maar een NRA (National Rifle Association) in Europa zoals in de VS is gevestigd, die kon ze de duimschroeven aandraaien en een vuist maken richting de politiek.
Genoeg voor het moment want u gaat nog downloaden.
Heel veel sterkte met het lezen.

Robert Teske


handleiding_epq2edruk
PDF – 223,9 KB 1392 downloads