WLASSH®

2011-2024 
Winchester Lever Action Shooters Society Holland 

WLASSH vereniging en overkoepelend orgaan een feit

10-04-2018

Afgelopen 7 maart 2018 was een bijzondere dag voor de WLASSH en de lever action schutters van Nederland. Op die dag is de WLASSH als vereniging en overkoepelend orgaan bij de notaris vastgelegd. Het is nu definitief een vereniging en overkoepelend orgaan geworden die als doel heeft het lever action schieten in Nederland mogelijk te maken met alle lever action wapens en kalibers die in de historie van het systeem zijn uitgebracht. Dus ook de onder vuur liggende kalibers  welke boven de onzinnige 8 mm norm vallen. En dan denken we direct aan de .357 Magnum en .44 Magnum. Maar er zijn meer kalibers en we willen ze allen op verlof kunnen laten plaatsen om deel te nemen aan een nieuwe vorm van schijfschieten, staand geweer schieten met een lever action wapen en zonder hulpmiddelen.  
Het WLASSH bestuur is een feit en zal een sterk werkend geheel gaan vormen om de doelstellingen die we voor ogen hebben te realiseren. Daar is tijd en veel  inzet voor nodig maar bovenal uw support. Er zijn inmiddels al aardig wat leden die dit steunen.  
De WLASSH heeft er alle vertrouwen in dat we de lever action schutters optimaal kunnen vertegenwoordigen in Nederland.
Zodra er meer bekend is hoort u het als vertrouwde lezer direct. De leden krijgen altijd het eerste nieuws te horen via de
nieuwsbrief.

Met schuttersgroeten
WLASSH bestuur