WLASSH®
2011-2024

 Winchester Lever Action Shooters Society Holland 

 
"GUNWRITER IN DE POLDER"
door: Aart Kromhout

20-05-2024

Geachte lever action schutters.

Eindelijk is het zover, het boek "GUNWRITER IN DE POLDER" is gereed.
In het boek vertelt auteur Kromhout over 35 jaar actief zijn als publicist en hoofdredacteur in "Nederwapenland".

In februari 2022 verscheen de laatste editie (nr.166) van AK56 Wapenmagazine.
Jarenlang was AK56 Wapenmagazine de hoofdsponsor van de WLASSH. Maar dat niet alleen, de hoofdredacteur heeft een grote rol gespeeld in de oprichting van de vereniging WLASSH en later tot de totstandkoming van de erkenning van de discipline "Lever Action Geweer". Er ontstond een hechte samenwerking tussen de WLASSH en AK56 Wapenmagazine waar we nog steeds met heel veel plezier aan terugdenken. 


We kennen Aart al heel wat jaren en we zijn goede vrienden. Zonder enige twijfel kan ik dan ook zeggen dat het een zeer integer man is met een scherpe visie op alles wat er zich in de schietwereld afspeelt en dat hij nooit zomaar iets schrijft zonder gedegen vooronderzoek.
Enthousiast kondig ik dan ook zijn boek "GUNWRITER IN DE POLDER" aan. Het boek gaat ook over succes en tegenspoed. En zoals de auteur zelf al schrijft: 'Over meestal aardige mensen in de wapenwereld maar ook over idioten en onaangename types, die een onafhankelijk magazine helemaal niet zagen zitten'.

Ook al leest het boek gemakkelijk weg, nadien blijft het geschreven woord nog lang hangen en geeft het veel stof tot nadenken. Het is soms te bizar voor woorden maar is toch allemaal voor 100 % waar. Waarom we dit kunnen schrijven?
Als je ook al bijna 50 jaar meedraait in dit wereldje,  heb je veel  meegemaakt, dan heb je veel mensen leren kennen, vaak prima lui maar toch ook een hoop raddraaiers, die de sport totaal niet hebben begrepen, andere bedoelingen hebben en hierdoor de nodige schade hebben  aangericht. 

Het boek is een aanrader voor elke sportschutter. 

Is uw interesse gewekt, bezoek dan de website van AK56 en lees alvast iets over de inhoud van het boek.
Ook staat beschreven hoe u dit boek kunt bestellen. Klik hier om de website van AK56 te bezoeken.

Robert Teske
voorzitter WLASSH