WLASSH®
2011-2024

 Winchester Lever Action Shooters Society Holland

 De WLASSH Super Club Trofee
Vanaf 2023

16-05-2023

Het is ons opgevallen dat WLASSH wedstrijdschutters dikwijls lid zijn bij dezelfde schietvereniging. Dit bracht ons op een idee dat de spanning in de competitie naar een nóg hoger niveau brengt: de WLASSH Super Club Trofee.
Om die te winnen, worden de jaarlijkse kampioenschap scores (beste drie of beste 4 van de NK) van de beste drie schutters die van dezelfde schietvereniging lid zijn, bij elkaar opgeteld. Het drietal met de hoogste totaalscore neemt de prestigieuze trofee mee naar huis om in de prijzenkast van hun schietclub te kunnen zetten. De namen van de winnende vereniging en van de teamleden worden uiteraard in de trofee gegraveerd.
Er is een WLASSH Super Club Trofee voor de discipline Trapper en Legacy.

Verenigingen kunnen dus twee prijzen winnen.

  • Voorwaarden om mee te doen als vereniging:
    Er kunnen drie schutters meedoen per vereniging.
    De schutter moet wel lid zijn van de vereniging waarvoor hij  uitkomt.
    De schutter kan enkel maar voor één vereniging uitkomen.
    De schutter moet het vereiste aantal tellende wedstrijden hebben geschoten.

De deelnemers aan de WLASSH wedstrijden hoeven dus niets extra's te doen; de scores die zij als individuele schutter behalen, worden aan het eind van het seizoen gebruikt om de winnende schietvereniging vast te stellen.
We weten niet van iedereen van welke vereniging men lid is. Wie samen met clubgenoten om de WLASSH Super Club Trofee wil strijden, wordt daarom gevraagd van welke club hij/zij lid is. Is men lid van meerdere schietverenigingen, dan geeft men een club naar keuze op. Uiteraard is dit niet verplicht maar wil met voor de vereniging uitkomen dan kan dit kenbaar gemaakt worden aan het bestuur. De WLASSH wedstrijden zijn er dan niet enkel voor individuele schutters maar ook voor de verenigingen in het land.


De WLASSH Super Club Trofee voor verenigingen is dus een aanvulling op de WLASSH individuele NK competitie en kost de deelnemers niets extra's. We hopen dat de Trofee een extra stimulans is om mee te doen en om zo hoog mogelijk te scoren.


Het WLASSH bestuur.