WLASSH 

 Winchester Lever Action Shooters Society Holland 

Lever action wedstrijd 2018

07-03-2018

 

Dutch lever Action Match 2018

Na de allereerste succesvolle open lever action wedstrijd, verleden jaar mei 2017, kregen we herhaaldelijk vragen van schutters over een vervolg het jaar erop. De wedstrijd in 2017 was een initiatief volgend op de al ruim 3 jaar durende lever action competitie. Deze wordt steeds succesvoller en het aantal deelnemers is nog steeds groeiende. Nu al zijn er verenigingen die dit ook willen gaan doen. We moedigen dit aan maar willen extra benadrukken dat de WLASSH in reglement volgen beter is dan weer iets aparts organiseren. De WLASSH is de initiatiefnemer en gaat in de toekomst nog veel voor lever action schietend Nederland betekenen.

 

Op 12 en 13 mei 2018 organiseert de WLASSH in samenwerking met ons mooie wapenmagazine AK56 voor de tweede keer de Dutch Lever Action Match. Deze zal net zoals verleden jaar verschoten gaan worden op de banen van SV Juliana te Wassenaar.
Nog even en dan kan men zich inschrijven via de baanplanner. Voor informatie over de wedstrijd zelf kan men het tabblad "wedstrijdreglement" aanklikken. Of klik hier om direct naar dit reglement te gaan. Men kan voor verdere informatie contact opnemen met de WLASSH via ons e- mail adres contact@wlassh.nl
Maar men kan ook het secretariaat van SV Juliana benaderen. Klik hier om naar SV Juliana te gaan en vul het contactformulier in.

Voor de locatie van de vereniging via Google Maps, klik hier.
Zoals eerder vermeld; de wedstrijd is enkel en alleen voor nitro patronen, beslist geen zwart kruit. Doe mee!

Geef u daarom op en open hiervoor de baanplanner. De baanplanner is weer geactiveerd.
Prijzen zijn mooi en u krijgt direct bij inschrijving een herinnering mee. Ook zal na afloop een certificaat van deelname worden toegestuurd. 
We hopen u allen weer te zien tijdens een van deze dagen.
De wedstrijdaankondiging is hieronder te zien (even scrollen!).

Het WLASSH team.